Kaip rasti geriausią jūsų keptuvės temperatūrą

Žinojimas, kaip tinkamai įvertinti grotelių temperatūra blynai yra skirtumas tarp skanaus maisto ir sudeginto ar nepakankamai paruošto maisto, kuris tiesiog švaisto laiką ir pinigus.

Nesvarbu, ar turite vidinę elektrinę keptuvę, ar plokštę krosnelei, ar didelę propanu kūrenamą lauko sąranką, keptuvės yra labai populiarios dėl savo neįtikėtino diapazono. Šis didelis, plokščias kepimo paviršius leidžia žmonėms susitvarkyti viską, ko jie nori, pradedant pusryčių patiekalais ir didelėmis vakarienėmis, baigiant net desertu. Ir tokie daiktai kaip „ThermoPro“ maisto termometras yra idealūs keptuvės priedai.

Nors apskritimus paprastai lengva prižiūrėti ir išvalyti, jie vis tiek žmonėms kelia problemų, pavyzdžiui, nesugeba rasti tinkamos temperatūros. Degta šoninė, užklijuotas sūris, mėsainiai iš išorės, bet viduje žali; tai visi klausimai, su kuriais susiduria daugelis. Štai kodėl temperatūros valdymas iš tikrųjų yra pusė darbo, kai naudojate savo keptuvę.


Kodėl „Temp Control“ yra tokia svarbi ruošiant patiekalus ant jūsų keptuvės

Grotelių temperatūra yra vienintelis svarbiausias tinkamo kepimo aspektas. Štai trumpas sąrašas, kodėl temperatūros kontrolė yra gyvybiškai svarbi:

  1. Neprisvylantys prieskoniai: Visi, turintys groteles, gauna tą juodą atspalvį su metalu, kuris suteikia nelipnų paviršių. Tačiau kepimas per žemoje temperatūroje reiškia, kad maistas vis tiek laikysis, tuo tarpu gaminant per aukštoje temperatūroje ši danga tiesiog išdegs, o tai reiškia, kad jūsų maistas sulips. Rasti tą patarlišką saldžią vietą yra vienintelis būdas išlaikyti jūsų keptuvę nelimpančią.
  2. Tinkamas garbingumas: Dėl storų daiktų, pavyzdžiui, mėsos, galite lengvai apdeginti išorę, tačiau palikite maistą žalią viduje. Tai gali būti problema dėl jūsų ruošiamų mėsainių, kepsnių, karbonadų ar net storai supjaustytų daržovių. Tinkama temperatūros kontrolė reiškia tinkamą maisto maistingumą.
  3. Pilnas valgio paruošimas: Tarkime, jūs turite didelę keptuvę ir patiekiate sočius pusryčius. Šoninė, dešra, kiaušiniai, skrudinta duona, blynai. Visiems šiems daiktams iš tikrųjų reikia skirtingų temperatūros zonų. Jie gamina skirtingomis temperatūromis ir skirtingu ilgiu. Lašinių temperatūra prieš tai baigdama sudegina dešrą ir išdegins kiaušinius. Blynų temperatūra pakepins jūsų prancūzišką skrebučius. Jums reikia skirtingų zonų ant grotelių, nustatytų skirtingą temperatūrą.
  4. „Bonus Griddle Pro-Tip“: Nesvarbu, ką gaminate, bet kokioje temperatūroje laikykite tirpinto sviesto, aliejaus ar kepimo purškalo. Nors ta lentelė yra patyrusi, viskas vis tiek gali prilipti. Taigi nepamirškite, kad kiekvienam daiktui norite patekti į keptuvę su kažkokiais skystais riebalais.

Žemiau apžvelkime geriausias temperatūras, kurias reikia nustatyti ant jūsų keptuvės, kad būtų užtikrintas tobulas, tolygus kepimas viduje ir išorėje, taip pat kepimo temperatūra, padedanti virti kelis elementus vienoje keptuvėje.


Geriausias keptuvės temperatūros kontrolinis sąrašas

1. Geriausia blynų keptuvės temperatūra

Blynų keptuvės temperatūrai puikiai tinka maždaug 375 laipsniai. Tai suteikia blyneliams, kurie lauke būna giliai rudi, o virdami jie būna šviesūs ir purūs viduje. Jei gaminate juos naminius ir tešloje sunaudojate daug cukraus, sumažinkite šią temperatūrą iki 350, nes cukrus greitai degs.

2. Geriausia keptuvės temperatūra prancūziškiems skrebučiams

Jei norite kepti prancūziškų skrebučių keptuvės temperatūrą, tikrai norite, kad ji būtų apie 350. Bet kur aplink tą diapazoną duonos išorėje gausite lengvą anglį, o šiluma vis dar pakankamai maža, kad kremas centre galėtų virkite ir tinkamai pastatykite, nedegdami išorėje.

3. Geriausia šoninės keptuvės temperatūra

Daugiau žmonių paieškos sistemose klausia „Kokią temperatūrą kepti šoninę ant keptuvės“ nei bet kuris kitas maistas. Jūsų lašinių temperatūra priklauso nuo lašinių storio. Plonai supjaustytai šoninei naudokite grotelių temperatūrą apie 325 laipsnius. Norėdami supjaustyti storiau, eikite iki 375. Priežastis yra ta, kad norite vidutinio, švelnesnio karščio, kuris nesuvynios lašinių ir nesudegins galų. Metant plonai supjaustytą šoninę ant karštesnės keptuvės, ji susitraukia, susisuka ir pasidaro char. Norite jį švelniai virti.

Lašinių tempimo temperatūra

4. Geriausia mėsainių keptuvės temperatūra

Burgeriams apie 375 yra ideali. Jei jums jie patinka gerai atliktoje pusėje, galite eiti net su 350. Skirtumas yra tas, kad esant karštesnei temperatūrai gausite puikią char su vidutiniškai retu ar gerai skirtu centru su keliomis minutėmis kiekvienoje pusėje. Jei norite, kad jie būtų gerai atlikti, sumažinkite temperatūrą, kad išorė nedegtų.

5. Geriausia sūrio keptuvės temperatūra

Žmonės, besilaikantys mažai angliavandenių ir keto turinčių dietų, ir žmonės, kurie tiesiog mėgsta sūrį, mėgsta lydyti sūrį ant keptuvės ir naudoti kaip indą. Eik su 325 ir užmeskite kelis lašus vandens ant grotelių ir uždenkite jį kažkokiu kupolu, kad jis garuotų. Jei negarinsite sūrio, jums reikės daugiau šilumos, tekančios per dugną, kad jis ištirptų, o tai jį sudegins.

6. Geriausia kiaušinių keptuvės temperatūra

Kiaušiniai idealiai tinka esant 350 laipsnių temperatūrai. Tik nepamirškite jų tikrai nepamiršti. Kiaušinienę reikia daug judinti, kad nesudegtų. Kiaušinius, kuriems yra per lengva, reikės atidžiai stebėti, kad žinotumėte, kada juos apverskite. Su saulėtais kiaušiniais į viršų norėtumėte, kad jie vos įsitvirtintų, prieš uždengdami juos. Čia naudokite sūrio gudrybę; tai puikiai veikia.

7. Geriausia tinklelio temperatūra kesadilijoms

350 yra ideali temperatūra bet kokiai tortilijai, kukurūzams ar miltams. Nepaisant to, kaip su sūriu ir kiaušiniais aukščiau, atminkite, kad tirpstate sūrį centre. Jūs norite gauti padorų char ir tada uždengti, kitaip jūsų tortilija tampa sudegusiu krekeriu, kol sūris ištirps centre.

8. Geriausia austrių grotelių temperatūra

Norint, kad austrės būtų labai karštos ir greitos. 375. Jei jie yra kiaute, palikite kriaukles ant karštos grotelės, kol pamatysite, kad lukšte skystis burbuliuoja. Jei norite juos maišyti, darykite tai ant karštos keptuvės ir nuolat judinkite. Jie bus padaryti per trumpą laiką.


Kaip išmatuoti grotelių paviršiaus temperatūrą naudojant „ThermoPro“ maisto termometrą

Jūsų maisto termometras nėra labai naudingas norint įvertinti grotelių paviršiaus temperatūrą. Ar tai yra? Galbūt to nežinote, tačiau iš tikrųjų galite laikyti zondą rankoje ir padėti ant grotelių paviršiaus, kad būtų galima tiksliai nuskaityti šilumą. Tiesiog įsitikinkite, kad zondo galas yra visiškai švarus ir sausas.

Taip pat yra senosios mokyklos metodas. Paimkite šiek tiek vandens ir nuleiskite ant grotelių. Jei vanduo sėdi ir garuoja, jums yra apie 300. Jei jis šoka aplink, lyg bėgtų, jums būtų 350. Jis šliaužia ir pasirodo, arčiau 400. Žinoma, tai nėra labai tikslus matuoklis.

Geriausia čia naudoti zondą, o ne lašus. Bet kiekvieną kartą matuodamiesi zondu pažiūrėkite, kur nustatytas degiklio ratukas, ir nuleiskite vandenį. Neilgai trukus galėsite tiksliai nustatyti temperatūrą sukdami ratuką ir atlikdami vandens tyrimą.

Praktika yra tobula, kai naudojate savo keptuvę, todėl eikite ten ir virkite mums ką nors. Būkite saugūs ir gerai praleiskite laiką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Patarimai

Mokymai Statybininkams

Mokymai statybininkams: Svarbiausi aspektai Mokymai statybininkams – tai neatsiejama profesinio tobulėjimo dalis, padedanti ne tik įgyti naujų įgūdžių, bet ir stiprinti esamas kompetencijas. Atsiradus naujoms technologijoms bei statybų reglamentų pokyčiams, specialistai privalo nuolat atnaujinti savo žinias. Kodėl svarbūs mokymai statybininkams? Statybininkai dirba itin dinamiškoje ir atsakomybės reikalaujančioje srityje, kurioje saugumas, kokybė ir efektyvumas yra pagrindiniai […]

Read More
Patarimai

Kaip pasiruošti sklandžiam kraustymuisi Kauno mieste?

Kraustymasis gali būti vienas iš labiausiai stresą keliančių gyvenimo įvykių. Jei gyvenate Kaune ir planuojate persikraustyti, svarbu pasiruošti iš anksto ir apgalvoti visas detales. Šiame straipsnyje pateiksime praktinius patarimus, kaip pasiruošti sklandžiam kraustymuisi, kad viskas vyktų kuo paprasčiau. Taip pat aptarsime, kaip krovinių pervežimas Kaune gali palengvinti šį procesą. 1. Planuokite iš anksto 1.1. Sudarykite […]

Read More
Patarimai

Sklypo Projektavimas: Ką Būtina Žinoti?

Projektuojant sklypą, labai svarbu atsižvelgti į daugybę aspektų – nuo sklypo ypatybių iki asmeninių poreikių. Tai gali būti sudėtingas ir ilgalaikis procesas, tačiau kruopštus planavimas užtikrina, kad sklypas taps patogia ir estetiška erdve. Žemiau apžvelgsime pagrindinius etapus ir veiksnius, kuriuos reikia įvertinti. Pagrindiniai Sklypo Projektavimo Etapai 1. Sklypo Analizė ir Įvertinimas Pirmasis žingsnis yra atlikti […]

Read More