Kaip rasti sau tinkamus valgio ruošimo konteinerius

Kaip rasti sau tinkamus valgio ruošimo konteinerius

Valgio ruošimo indai yra maisto ruošimo pagrindas. Pažodžiui. Jie padeda mums išdalinti maistą, kad jis griebtųsi, eina, neleidžia išsilieti mėgstamiausiuose pietų maišeliuose ir išgyvena daugelį metų (idealiu atveju) naudojant ir skalbiant. Tačiau turint tiek daug medžiagų, prekių ženklų ir stilių, gali būti sunku žinoti, kurie konteineriai tinka jums ir jūsų gyvenimo būdui.

Įveskite: „Workweek“ pietų vadovą, kad rastumėte sau tinkamus patiekalų ruošimo indus! Mes suskaidome medžiagas (stiklas prieš plastiką ir metalą?!), Prekės ženklus, varpus ir švilpukus, taip pat jų pliusus ir minusus tiek jūsų gyvenimo būdui, tiek žemei.

Raskite tinkamo dydžio konteinerius

Suradę tinkamo dydžio patiekalų ruošimo indus pagal savo gyvenimo būdą ir valgymo įpročius, galite jaustis nedrąsiai. Esant dydžiams nuo vieno puodelio iki septynių puodelių (ir daugiau), gali būti keblu išsiaiškinti, kuris dydis (ar dydžiai) bus jūsų tobulos valgio ruošimo rungtynės.

Geriausias patarimas pradedančiųjų patiekalų ruošimui: nusipirkite keletą pigių skirtingų dydžių konteinerių. Tikrai gerai neįsivaizduosite, kiek jums reikia vietos, kol jų neišbandysite. „ZipLoc“ ir „Glad“ gamina tvirtus, saugius ir nebrangius įvairių dydžių plastikinius indus. Kitą kartą, kai pateksite į parduotuvę, jų rasite maisto prekių parduotuvėje ar vaistinėje.

Galite pastebėti, kad pirmuosius kelis kartus išbandydami konteinerius pakuojate per daug arba per mažai maisto – tai gerai! Norint išsiaiškinti tobulas porcijas, užtruksite 2-3 savaites, tačiau nuvykę jūs tiksliai žinosite, kokie konteinerių dydžiai jums labiausiai tinka.

Talia pasisekė su daugumos patiekalų 29oz (3 puodelių) talpykla. Aš labai mėgaujuosi didelėmis salotomis per pietus, todėl mano pasirinktas indas paprastai yra 7 puodelių apvalus indas, todėl yra vietos salotoms ir užpilams ir kambarys papurtyti padažu.

Žemiau: 7 puodelių indas kairėje ir 3 puodelių indas dešinėje (abu iš „Pyrex“).

Mažesnis įvertinimas, tačiau vis tiek verta paminėti: pagalvokite, kaip transportuosite savo patiekalus (jei to reikės). Apskrito konteinerio įdėjimas į kuprinę gali neveikti, tačiau stačiakampis tokio paties dydžio gali būti gerai. Konteineriai yra skirtingo gylio stačiakampio, apskritimo ir kvadrato dydžiai, todėl apsvarstykite, ar yra tokia forma, kuri bus tinkamiausia gabenti (ar net tiesiog laikyti savo spintelėse!).

Valgio ruošimo talpyklos - stiklinės ar plastikinės?

Valgio ruošimo konteinerių medžiagos

Pasirodo greita „Google“ paieška daug nuomonių apie „geriausią“ maistinių patiekalų ruošimo talpyklų medžiagą, tačiau tinkamos medžiagos pasirinkimas priklauso nuo jūsų pačių pasirinkimo. Jūsų konteineriams tikrai nėra vienos „geriausios“ medžiagos, todėl rinkitės tai, kas atitinka jūsų poreikius, gyvenimo būdą ir biudžetą.

Plastikiniai valgio ruošimo konteineriai

Plastikas yra mielas arba velnių patiekalų ruošimo indas, atsižvelgiant į tai, kurioje svetainėje lankotės. Tiesa yra ta, kad, kaip ir kiekviena kita medžiaga, plastikas turi savo pliusų ir minusų, kurie visi yra susiję tavo įpročius ir gyvenimo būdą, ir neturi nieko bendro su maisto sauga, nes:

Plastikinius indus yra visiškai saugu laikyti, kaitinti ir valgyti (tiesiog įsitikinkite, kad jie neturi BPA).

Dabar tai ne taip, pakalbėkime apie specifiką.

Pliusai iš plastikinių konteinerių:

  • Lengvas, ypač lyginant su stikliniais indais
  • Nesulauš tavęs
  • Galima plauti indaplovėje
  • Mikrobangų krosnelėje
  • Pigiau nei kitos medžiagos

Plastikinių konteinerių trūkumai:

  • Kelias dienas gali būti lengvai nusidažęs, kai tamsios spalvos maistas (pvz., Pomidorų padažas)
  • Laikykitės stiprių skonių (pagalvokite apie karius)
  • Plastikiniai indai padaryti užtrukti ilgai suskaidyti sąvartyne jei juos išmesi
  • Jei jie sutrūkinėja arba turi gilių įbrėžimų, jie nebėra saugūs naudoti

Greitas paėmimas: Plastikiniai indai yra puikus nebrangus variantas, ypač jei jums reikia reguliariai gabenti maistą ir norite sumažinti papildomą svorį. Jie gali netikti jums, jei jums rūpi tvarumas.

Mūsų mėgstamiausi plastikiniai valgio ruošimo konteineriai „Amazon“: užrakinkite ir užrakinkite šešių 29 oz. Be BPA talpyklų rinkinį

Stiklo patiekalų ruošimo talpyklos

Stiklo indai yra puikus, tvirtas pasirinkimas ruošiant maistą. Jų yra įvairių dydžių ir formų, tačiau jie paprastai kainuoja šiek tiek daugiau nei kitos medžiagos. Štai kaip pasverti, ar stikliniai patiekalų ruošimo indai jums tinka:

Stiklo konteinerių privalumai:

  • Galima plauti indaplovėje
  • Mikrobangų krosnelėje
  • Paprastai galima naudoti orkaitėje (tai puikus pasirinkimas, jei neturite mikrobangų krosnelės!)
  • Nelaikys stiprių skonių ar dėmių
  • Paprastai tarnauja ilgiau nei plastikas
  • Gali būti perdirbta

Stiklo trūkumai Konteineriai:

  • Sunkus – daug sunkesnis nei plastikas
  • Pertraukiamas
  • Brangiau nei plastikas

Greitas paėmimas: Stikliniai indai yra tinkamas kelias, jei jums reikės reguliariai pašildyti maistą orkaitėje ir jei jums labai rūpi tvarumas. Stiklinės taros gali būti ne pats geriausias pasirinkimas, jei jums reikia nešiotis valgį su savimi arba jei jūsų biudžetas yra ribotas.

Stikliniai indai yra mano asmeniniai pageidavimai! Dirbu namuose (todėl svoris nėra problema) ir vertinu stiklo tvirtumą. Talia iš tikrųjų naudoja stiklą namie valgomiems patiekalams ir ruošia patiekalus kelyje iš plastiko, todėl nebijokite į savo kolekciją įtraukti daugiau nei vienos medžiagos!

Mūsų mėgstamiausi „Amazon Meal“ paruošiamieji konteineriai „Amazon“: „Pyrex“ šešių 29 oz talpyklų rinkinys

Alternatyvios medžiagos: nerūdijantis plienas, silikonas ir dar daugiau!

Rinkoje nuolat pasirodė naujos maisto ruošimo talpykloms skirtos medžiagos. Svarstydami, kokius konteinerius pirkti, pagalvokite apie kai kurias iš šių alternatyvių medžiagų:

Nerūdijančio plieno maisto ruošimo konteineriai yra puikus, labai lengvas variantas. Didžiausias nerūdijančio plieno konteinerių trūkumas yra tas, kad jų negalima mikrobangų krosnelėje, todėl jie yra geriausi maitinimas be kaitinimo. Ieškokite nerūdijančio plieno miltų paruošimo talpyklų be BPA, kaip šie (jie taip pat plaunami indaplovėse!).

Paruošiamieji silikono patiekalai yra gražūs, nes jie taip pat paprastai būna sulankstomi. Pavalgę, galite juos sugadinti, kad būtų lengviau transportuoti namo! Jie dažniausiai laikosi stiprių skonių, todėl būkite atsargūs, jei per ilgai neliksite nieko, kas jose stipri. Šie Silikoninės miltų ruošimo talpyklos be BPA yra puikus variantas.

Puošnūs konteineriai

Kaip ir bet kas kitas, yra įvairių patiekalų paruošimo indų stilių, nuo paprasto iki išgalvoto. Daugumai apgauti bus pagrindinis valgio ruošimo indas, tačiau galite eksperimentuoti su kai kuriais iš šių varpų ir švilpukų:

  • „Bento“ stiliaus maisto ruošimo talpyklose yra skyriai, kad maisto produktai būtų atskirai. „Bento Box“ stiliaus valgio ruošimo indai idealiai tinka tiems, kurie serga brumotaktilofobija (dar vadinama maisto liesties baime) arba laikosi atskirai drėgno ir sauso maisto (nebėra minkštų krekerių!
  • „Sukrauti“ konteineriai, pvz šie, yra specialiai pagaminti, kad salotos būtų šviežios. Supakuokite savo žalumynus ir kitus gausius daiktus (pvz., Grūdus) į apačią, o viršutinius skyrius naudokite padažams, sūriui ir dar daugiau, tada tiesiog sumaišykite valgio metu.
  • Konteineriai su sidabriniais indais ir pagardų skyriais, pvz šie, yra „Bento Box“ stiliaus skyriai, taip pat sidabro dirbiniai, įsitaisę dangtyje.

Valgio ruošimo priedai

Nustačius pagrindinius valgio ruošimo indus, turėsite apsvarstyti, kokie priedai gali būti naudingi. Daugkartinio naudojimo saugojimo parinktys, pvz „Stasher“ krepšiai, Etee Wrapsir mūriniai stiklainiai (arba išplauti stikliniai prieskonių indeliai!) yra puikios maisto produktų likučių laikymo ar taupymo galimybės. Mūrinius stiklainius naudoju padažams, padažams ir net prieskonių mišiniams gaminti ir laikyti, kad vėliau būtų galima juos naudoti.

Gerai, bet kiek turėčiau nusipirkti maisto ruošimo konteinerių?

Norėdami iš pradžių susidaryti bendrą idėją, kiek jums reikia indų, apsvarstykite, kiek patiekalų ruošiate per savaitę, ir pridėkite 2-3 indus kitiems dalykams (pvz., Daržovių ar vaisių likučiams laikyti).

Daugumai žmonių (ypač jei laikotės WWL Maisto ruošimo programa!), 3-4 pusryčių talpyklos ir 5-6 pagrindinių patiekalų talpyklos yra idealus. Atminkite, kad visada galite nusipirkti daugiau! Jei trūksta vietos, būtinai paimkite konteinerius, kuriuos galima sukrauti.

Jei jums patinka laikyti padažus ir padažus atskirai, taip pat galite norėti kelių mažų indelių, tokių kaip šie taip pat.

Paruošti valgio konteinerius

Jei jums reikia keliauti su savo konteineriais, įsitikinkite, kad jie nėra sandarūs ir turi tvirtą dangtį (dažniausiai tokie dangteliai, kurie užsifiksuoja). Vėsą, švelnią ar šaltą dieną valgiai bus saugūs be šaldytuvo ir be ledo pakuotės 3-4 valandas. Jei karšta diena (arba jūsų maistui reikės sėdėti šiltame automobilyje), apsvarstykite galimybę izoliuoti maišelį, pavyzdžiui „PackIt“ šaldomas priešpiečių krepšys, kuriame yra šaldomas gelis, įsiūtas tiesiai į maišelio pamušalą.

Vykstate į darbą? Ieškokite plataus krepšio stiliaus krepšio šitas iš Target ar Talijos numylėtinio, a „MinkeeBlue“ kuprinė, kuriame yra kišenės, puikiai tinkančios ruošti patiekalus. Jei kyla abejonių, nepamirškite apie pietų dėžutes! Grąžinkite klasiką naudodami šį sąrašą 51 užaugusios priešpiečių dėžutės iš „Brit + Co“.


Gera patiekalų kolekcija yra labai svarbi ruošiant maistą! Tikimės, kad šis įrašas padės jums pasirinkti pasirinkimus, atitinkančius jūsų gyvenimo būdą ir poreikius. Nežinote, ką dėti viduje jūsų patiekalų ruošimo indai? Patikrinkite WWL Maisto ruošimo programa kur kiekvieną savaitę pateikiame naujus patiekalų ruošimo receptus, kad niekada nenusibostumėte (arba galų gale gautumėte sočio maisto).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Patarimai

Mokymai Statybininkams

Mokymai statybininkams: Svarbiausi aspektai Mokymai statybininkams – tai neatsiejama profesinio tobulėjimo dalis, padedanti ne tik įgyti naujų įgūdžių, bet ir stiprinti esamas kompetencijas. Atsiradus naujoms technologijoms bei statybų reglamentų pokyčiams, specialistai privalo nuolat atnaujinti savo žinias. Kodėl svarbūs mokymai statybininkams? Statybininkai dirba itin dinamiškoje ir atsakomybės reikalaujančioje srityje, kurioje saugumas, kokybė ir efektyvumas yra pagrindiniai […]

Read More
Patarimai

Kaip pasiruošti sklandžiam kraustymuisi Kauno mieste?

Kraustymasis gali būti vienas iš labiausiai stresą keliančių gyvenimo įvykių. Jei gyvenate Kaune ir planuojate persikraustyti, svarbu pasiruošti iš anksto ir apgalvoti visas detales. Šiame straipsnyje pateiksime praktinius patarimus, kaip pasiruošti sklandžiam kraustymuisi, kad viskas vyktų kuo paprasčiau. Taip pat aptarsime, kaip krovinių pervežimas Kaune gali palengvinti šį procesą. 1. Planuokite iš anksto 1.1. Sudarykite […]

Read More
Patarimai

Sklypo Projektavimas: Ką Būtina Žinoti?

Projektuojant sklypą, labai svarbu atsižvelgti į daugybę aspektų – nuo sklypo ypatybių iki asmeninių poreikių. Tai gali būti sudėtingas ir ilgalaikis procesas, tačiau kruopštus planavimas užtikrina, kad sklypas taps patogia ir estetiška erdve. Žemiau apžvelgsime pagrindinius etapus ir veiksnius, kuriuos reikia įvertinti. Pagrindiniai Sklypo Projektavimo Etapai 1. Sklypo Analizė ir Įvertinimas Pirmasis žingsnis yra atlikti […]

Read More